Nostalgie Vintage

Constatat cu mahnire ca o mare parte din partenerele de blog ce se afla in lista mea de preferate m-au sters din listelele lor .
Consider ca este un lucru de respect si reciprocitate aceasta promovare si nu cred ca ar avea cineva ceva de pierdut, dimpotriva !

luni, 18 februarie 2013

Bluza vintage

Cred ca este cea mai minunata bluza pe care am vazut-o !
Din matase naturala , culoarea este un crem-sidefat, cu un croi impresionant . Marimea 42 pe eticheta, pernute la umeri ,nasturi in fata ascunsi,  manca cu manseta se incheie cu 3 nasturi. Este atat de moale si usoara ca o adiere!





Absolut noua. pret 75 Ron. (asemenea lucruri de calitate  nu se mai fac in ziua de astazi si credeti-ma   merita toti banii!) .

Pardesiu

Un padesiu absolut nou "St. Michael" de la Mark Spancer, captusit in totalitate. Culoarea oului de rata, guler simplu cu doi nasturi la vedere , restul ascunsi, slit la spate, croi drept, doua buzunare in fata.   Marime pe eticheta 8 dar vine la un 42-44 (marime romaneasca ), intrucat nu are cusatura la maneci (maneca raglan). Este extraordinar de elegant, poate fi purtat la diferite ocazii (in serile racoaroase ), peste o rochie lunga si nu numai.  Absolut superb, stare excelenta , nou.
Dimensiuni : umeri 48 cm, bust 96 cm, sold 106 cm, lungime 128 cm, maneca 63 cm.




Pret.50 Ron

Geanta

Din piele naturala , culoare maron, foarte incapatoare, cu multe buzunare pe interior. Se inchide cu fermoar si o clapeta. Conditie excelenta.
Dimensiuni  42 cm x20 cm, latime baza 15 cm





Pret 30 Ron.

Posete

Geanta model vintage de culoare rosu-grena, piele artificiala Se inchide cu fermoar si o clapeta  pe deasupra. dimensiuni 28 cm x17 cm, toarta50 cm. Conditie excelenta. In poze a iesit un rosu mai aprins din cauza blitzului.




Pret 25 ron

sâmbătă, 16 februarie 2013

Rochie

Model deosebit, asimetrica la poale si la maneci., captusita mai putin manecile. Este din matase, cu print floral, fond negru cu flori gri foarte deschis. Are aplicate paiete gri. Merge excelent la colanti sau cu un ciorap mat. Fabricata  in India. Am primit-o cadou dar imi este mare.Conditie excelenta.
Pe eticheta mar. 16, dar dimensiunile exacte : umeri 47 cm, bust 116 cm, , lungime partea lunga 102cm , partea scurta 83 cm, maneci 57 cm.


Pret 25 Ron

Fusta-VANDUT

Fusta de blugi marca "Sisley" , Italia, marimea 40 . Croi drept, slit ascuns, in fata, un buzunar aplicat la spate. Model deosebit, stare excelenta. Culoare albastru-verde.
Marimi talie 78 cm, sold 92 cm, lungime , lungime 64 cm.



Pret 45 ron

vineri, 15 februarie 2013

Fusta

O fusta de blugi , se incheie cu nasturi in fata pe toata lungimea, slit la spate croiul drept. Se aseaza foarte bine. Conditie excelenta !
Dimensiuni  talie 72 cm, sold 100 cm, lungime 84 cm.



Pret 25 Ron

miercuri, 13 februarie 2013

Fusta

O fusta superba  din stofa lana 100% , made in Italia , tesatura este ca o dantela in culori gri si crem, cu garnitura gri. Are un slit in fata, se incheie cu fermoar la spate, captusita. Talie 70 cm, sold 102 cm, lungime 64 cm . Conditie excelenta .


Pret 30 Ron

Sacou

 Sacou din stofa de lana, culori gri-negru (pepit), model foarte dragut si deosebit. Merge la fusta dar si la pantaloni . Dimensiuni : umeri 42 cm, maneci 57 cm, bust 90-100 cm, lungime sacou 69 cm.


Nu pot sa-l descriu foarte bine , se vede in poze croiul si celelate detalii.
Pret 30 Ron

marți, 12 februarie 2013

Bluza

Bluza din mohair  lucrata manual , culoare lila.Croiul este simplu, manecile trei sferturi , deosebita prin modelul impletiturii. Superba !
Masor la cerere .






Pret 35 Ron

luni, 11 februarie 2013

Sarafan -VANDUT-

Sarafan tricotat in partea de sus (angora)  guler roll, partea de jos in carouri , croiul - gen gogosar, captusit. Are in compozitie 80 %vascoza, 20 % angora.Culori bleumarin partea de sus, partea de jos bleumarin, gri,albastru. Avantajeaza orice silueta deoarece  talia este putin mai sus.  Foarte moale si calduros.
Masuri : umeri 36 cm, lungime 87 cm (neantins). Cred ca se potriveste de la marimea S la L (XL).


Pret: 30 Ron

duminică, 10 februarie 2013

Sacou



Marime 42 (pe eticheta ), umeri 40 cm, lungime maneca 64 sm, lungime sacou 58 cm, bust 96 cm.
Casa de moda NIKI.
Pret 30 Ron

Sacou



Sacou cumparat de la NIKI, tot marimea 42 (pe eticheta), culoare maron, captusit integral, cordon in talie. Latime umeri 39 cm, lungime maneca 61 cm, lungime sacou55 cm, bust 94 cm.
Pret 30 ron