Nostalgie Vintage

Constatat cu mahnire ca o mare parte din partenerele de blog ce se afla in lista mea de preferate m-au sters din listelele lor .
Consider ca este un lucru de respect si reciprocitate aceasta promovare si nu cred ca ar avea cineva ceva de pierdut, dimpotriva !

vineri, 26 aprilie 2013

Pantofi

Am postat o varietate de pantofi pentru toate gusturile, asa ca o sa va las sa alegeti ce credeti ca vi s-ar potrivi ! Toti  pantofii sunt marimea 39 (pe eticheta) si nu imi apartin .
                                                               VANDUTI 
VANDUTI




VANDUTI
     
40 Ron-sunt din piele naturala, marca Tommy Hilfiger- foarte comozi  ( purtati putin )








35 Ron -piele naturala (foarte putin purtati)













25 Ron *REDUS -imitatie piele intoarsa -Produs Nou









                                                             

















luni, 15 aprilie 2013

Bluza VANDUT

Alba, diafana cu broderie sparta , anchior lung, snur sub piept (model baby-doll). Material bumbac 100%, de la Marc Spencer , fabricata in India. Conditie foarte buna.Dimensiuni: umeri 40 cm, bust 95 cm dar permite mai mult datorita modelului, maneca 58 cm, lungime 70 cm.
Pret 35 lei.





joi, 11 aprilie 2013

Costum

Costum vintage de ocazie- format din fusta si bluza. Material subtire cu dungi din fir de lame'de diferite culori. Fusta captusita ,  model drept , se incheie cu fermoar . Bluza model cu maneca- cazuta . Materialul este semitransparent, nu se boteste. Este un costum foarte elegant, mult mai frumos in realitate.Lucrat in atelier de croitorie. Stare produs foarte buna.



Dimensiuni fusta ; talie 62, sold max. 95.
Pret 35 ron

luni, 8 aprilie 2013

Costum vandut

Un costum foarte frumos din vascoza , format din fusta -model drept cu slit la spate, captusita se incheie cu fermoar la spate, iar bluza este lejera  -captusita si ea. Dimensiuni fusta talie 74 cm, sold 106 cm, lungime 91 cm. Bluza umeri 39 cm, bust 104 cm, lungime 59 cm. Conditie excelenta.
pret 40 ron




Rochie

Vaporoasa si diafana, culori vesele, model lejer format din doua rochii care se pot purta si separat, potrivita si pentru o viitoare mamica.. Material vascoza. Umeri 41 cm, bust 106 cm la rochia cu maneci, cea de deasupra -liber, lungime 96 cm. Conditie foarte buna.
Pret 30 ron.