Nostalgie Vintage

Constatat cu mahnire ca o mare parte din partenerele de blog ce se afla in lista mea de preferate m-au sters din listelele lor .
Consider ca este un lucru de respect si reciprocitate aceasta promovare si nu cred ca ar avea cineva ceva de pierdut, dimpotriva !

luni, 2 martie 2015

Esarfe si saluri

vaporoase, intr-o gama diversificata de culori si marimi. Va las sa alegeti si daca va place si va doriti ceva, astept un e.mail pentru a va putea oferi mai multe detalii !







duminică, 1 martie 2015

Bluza

din matase in culori de negru si gri. Modelul este petrecut , are un decolteu adanc, maneca lunga cu o manseta despicata. Este foarte fina si diafana. Marimea pe eticheta 10, latime umeri 40 cm, lungime maneca 60 cm, lungime bluza 77 cm. Pret 20 lei.




Bluza

din matasica plina, cu imprimeuri frumoase in culori de turcoaz, gri, maron, verde. Are guleras si nasturi  in fata



pana in talie, la maneca o mansetuta cu un nasture iar in talie are un cordon din acelasi material.Dimensiuni umeri: 38 cm, bust 92-100 cm, lungime bluza 50, lungime maneca 23 cm. Pret 20 lei

Sacou

 din dantela de culoare neagra, nu are nasturi in fata,guleri sal,  maneca trei sferturi.  Elegant , foarte usor de asortat la tinute de ocazii si nu numai.Marime 38, umeri 38 cm, maneci 48 cm, lungime sacou 58 cm.        Pret 25 lei